Richtlijnen COVID-19
Algemene voorwaarden
Onderstaande richtlijnen / regelgeving is op last van de overheid
Algemene richtlijnen voor de gasten:
1. Houd 1,5 meter afstand tot andere gasten en de medewerkers.
a. aan een tafel mogen maximaal 2 personen met onderling 1,5 meter afstand
b. een gezamenlijke huishouding die uit meer personen bestaat mag aan een tafel.
2. Op het terras mag je alleen zitten, niet staan.
3. Blijf thuis als je verkouden bent of griepklachten hebt.
4. Het horecabedrijf kan gasten weigeren bij vermoeden van verkoudheid- en/of griepklachten.
5. Volg altijd de aanwijzingen van het personeel op.
6. Was bij binnenkomst grondig je handen.
7. Was na het toiletbezoek grondig je handen. 8. Betaal bij voorkeur contactloos (pin of mobiel).
9. Wanneer je je niet houdt aan de 1,5 m regels van het horecabedrijf en/of de geldende 1,5 m regels van de overheid dan kan de toegang tot het horecabedrijf worden ontzegd. Schade die het horecabedrijf lijdt door jouw handelen in strijd met die regels kan op jou worden verhaald.
10. De openingstijden van de buitenterrassen zijn van 12.00 uur tot maximaal 18.00 uur.
11. Er geldt een verplichte reservering van zit-plaatsen vooraf. Dit kan ook aan de deur en ingang van het terras bij het personeel. 12. Een gezondheidscheck en een verzoek om te registreren is verplicht. Dit gebeurt in het restaurant.
13. De terrasbezoekers blijven zoveel mogelijk zitten. Verplaatsen gebeurt niet onnodig.
14. Alleen voor toilet- en garderobebezoek of om te betalen mogen bezoekers naar binnen en hierbij moet een mondkapje worden gedragen. Bij het maken van de reservering geeft u aan, dat u akkoord bent met de bovenstaande regelgeving.